Service & Support

 • Prijzen

  Alle op onze website vermelde prijzen zijn inclusief 21% B.T.W. en evt. andere wettelijke heffingen.

 • Betaling

  Om het winkelen zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u bij extreme-carstyling.nl veilig en snel betalen via iDEAL, Mistercash, Paypal/Creditcard, Sofort banking, overschrijving of u kunt kiezen voor Rembours.

 • Verzendkosten

  Voor elke online bestelling worden verzendkosten berekend. Wij rekenen geen verzendkosten (binnen Nederland).

 • Voorraad / Levertijden

  In principe leveren wij uit eigen voorraad of rechtstreeks vanaf de importeur/fabrikant. De gemiddelde levertijd van onze producten is doorgaans 2-6 werkdagen. U krijgt na plaatsing van uw bestelling nog een definitieve levertijd van ons per e-mail. Indien u het vooraf wilt weten dan verzoek ik u om ons een e-mail te sturen met het gewenste product.

 • Bezorging

  Onze bestellingen worden verzonden via PostNL, DHL of DPD helaas hebben wij geen invloed op het tijdstip van aflevering. Wel sturen wij wanneer uw pakket is verzonden, u een email doorgaans is het de volgende werkdag afgeleverd.

 • Garantie

  Indien een product onverhoopt defect mocht raken binnen de garantie neemt u contact op met Extreme Carstyling, u ontvangt dan afhankelijk van het product instructies voor het retour verzenden. U dient dit in ieder geval goed verpakt te doen.

 • Retouren

  Indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan kun je een product zonder opgave van reden binnen 14 dagen na de afleverdatum retour sturen aan Extreme Carstyling waarbij de aankoopprijs + evt. verzendkosten worden terugbetaald. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor eigen rekening. Voorwaarden:

  • Het product moet onbeschadigd in oorspronkelijke staat teruggestuurd worden compleet met alle toebehoren en, (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking.
  • Het product is niet meer gebruikt dan dat noodzakelijk is om het te beoordelen.
  • Het is belangrijk dat het nog verkoopbaar is.


  Voor het terugstorten van het aankoopbedrag is het belangrijk dat u uw NAW gegevens en bankrekening nummer vermeld. het aankoopbedrag zal dan zo snel mogelijk na ontvangst van uw retour, doch binnen 30 dagen na ontvangst van u retour worden teruggestort.

  Download hier het retourformulier

  Helpdesk

  Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar tussen 09.30 en 18.00 uur via 0228-76 00 08 of info@extreme-carstyling.nl

 • klachten

  Klachten waar u met onze klantenservice niet uit komt kunt u via email melden, u ontvangt een bevestiging en binnen 14 dagen zullen wij contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Extreme Carstyling is aangesloten bij het Webshop Keurmerk, bent u niet tevreden met de geboden oplossing dan kunt u besluiten de onafhankelijke geschillencommissie van Webshop Keurmerk in te schakelen om een beslissing te nemen over uw klacht. Hier vind u alle contact gegevens van de geschillencommissie.

Extreme Carstyling

Jan Penweg 16
1689 ZT Zwaag Nederland

Tel: +31 (0)22 876 0008
Mail: info@extreme-carstyling.nl

KvK: 70539081
IBAN: NL12RABO0368917320
BTW: NL858365832B01

Welkom, Log in

Taal