Betalingsmogelijkheden

Om het winkelen zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u bij extreme-carstyling.nl veilig en snel betalen via iDEAL, Mistercash, Paypal/Creditcard, Sofort banking, overschrijving of u kunt kiezen voor Rembours.

iDEAL: Is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Rembours: indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de rembourstoeslag van € 15,- rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Mister Cash: Is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Wij bieden deze betalingsmogelijkheid ook aan. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een betaling via Mister Cash een gegarandeerd betaling voor de webwinkelier.

Bankoverschrijving: Kiest u voor betalingswijze Overboeking dan kunt u aan de hand van de gegevens die u in de email "betaalinformatie" ontvangt zelf uw betaling aan ons overboeken via internetbankieren ofwel via een overschrijvingskaart. Voor buitenland overschrijvingen gebruikt u onze BIC en IBAN code. Deze vindt u terug in de email die u ontvangt nadat uw bestelling is voltooid. Vermeld altijd uw ordernummer bij uw overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan uw order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt ca. max. 2-3 werkdagen in beslag. Zodra uw betaling door ons is ontvangen kunnen wij uw bestelling versturen. Uw betaling dient u binnen 7 werkdagen te voldoen anders zal uw bestelling worden geannuleerd.

Sofort Banking: De betaling via sofortbanking gaat snel en veilig. U betaalt via een beveiligd betaalformulier. U bevestigt de betaling met uw unieke code (TAN). Doordat er sprake is van een real-time betalingsstatus, weten wij bij Extreme Carstyling direct of u betaalt heeft of niet.  Uw producten worden, indien voorradig, dezelfde dag dus nog verzonden.

AfterPay: AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

PAYPAL (including Credit Card): Via onze website kunt u bestellingen plaatsen en direct via PayPal betalen. U betaald hiervoor géén extra kosten. De bestelde goederen worden dan vrijwel direct na acceptatie van uw betaling aan u verzonden (mits op voorraad). Het enige wat u nodig heeft is een persoonlijk PayPal Account (uw persoonlijke toegang tot het PayPal-betalingssysteem). De eerste keer vraagt de aanmelding bij PayPal enige tijd voor het invullen van uw gegevens. Wanneer u deze aanmelding heeft volbracht dan kunt u bij een volgend bezoek aan onze webwinkel op een snelle en veilige manier betalen.

Wat is PayPal? 
PayPal is een internationaal internet betalingssysteem voor iedereen die een e-mail adres heeft. U kunt veilig online betalen gebruik makend van uw creditcard of uw bankrekeningnummer.

Is PayPal veilig? 
Jazeker, PayPal gebruikt SSL technologie om uw informatie versleuteld en veilig over het internet te versturen. De ontvanger (in dit geval Extreme Carstyling) krijgt geen gevoelige financiële informatie zoals uw creditcard- of uw bankrekeningnummer te zien. Alleen PayPal en de creditcardmaatschappij zien en bewaren deze gevoelige informatie achter zwaar beveiligde deuren. Op deze wijze hoeft u zich dus geen zorgen te maken bij betalingen aan personen die u niet kent.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een PayPal account?
Nee, niets staat u in de weg om geld te versturen via uw Personal PayPal Account. Er wordt wel een bescheiden percentage berekend wanneer u een Premier of een Business Account opent. Meer informatie hierover vindt u bij PayPal (klik HIER). Om een betaling bij Extreme Carstyling uit te voeren heeft u deze uitgebreide accounts niet nodig. Een eenvoudig Personal Account bij PayPal is al voldoende!

Hoe kunt u betalen met dit PayPal account?
Op de volgende twee manieren:

1. Paypal en betalen met uw CREDITCARD
Betalen met uw creditcard heeft als groot voordeel de snelheid waarmee de betaling wordt geregeld want het gebeurt direkt. Extreme Carstyling kan dan ook uw bestelling zeer snel versturen, zodat u die dus ook snel in huis heeft. Wanneer u van uw creditcard gebruik wilt maken kies dan voor PayPal als betalingswijze.

2. Paypal en betalen via uw BANKREKENING
Betalen via uw bankrekening is ook mogelijk wanneer u geen creditcard heeft. Wanneer u via uw bankrekening wilt betalen heeft u bij PayPal een virtuele rekening nodig waarop u een saldo overmaakt vanaf uw eigen giro- of bankrekening. U geeft dus uw bank opdracht een bedrag over te maken op de nieuwe PayPal-rekening. Dit neemt in de regel drie tot vier werkdagen in beslag. Wanneer het bedrag is overgemaakt op uw PayPal-rekening kunt u de bestelling pas invoeren en betalen. Kiest u ervoor om een PayPal-rekening aan te maken, zodat u uw bestelling kunt plaatsen en online betalen dan kunt u over drie tot vier werkdagen uw bestelling doen via de optie paypal bij betaalwijze.

Extreme Carstyling

Jan Penweg 16
1689 ZT Zwaag Nederland

Tel: +31 (0)22 876 0008
Mail: info@extreme-carstyling.nl

KvK: 70539081
IBAN: NL12RABO0368917320
BTW: NL858365832B01

Welkom, Log in

Taal